Sessió informativa en línea del Programa Català de Refugi (7/10/20)


Benvolguts 
i benvolgudes,

 

Al llarg dels darrers tres anys, el Comitè per a l’Acollida de Persones Refugiades (CAPR) ha impulsat el Programa Català de Refugi amb l’objectiu que els ciutadans i ciutadanes demandants de protecció internacional puguin assolir l’autonomia social i laboral així com la plena ciutadania.

 

Des del Programa Català de Refugi s’ofereix un programa de Mentoria a les persones refugiades per afavorir l’assoliment de la seva autonomia socioeconòmica i personal, gràcies a la participació de la ciutadania. Les persones refugiades ateses al programa són acompanyades durant un període de 8 mesos, prorrogables a un any per part d’un grup d’acollida, format per un conjunt de 2 a 5 persones voluntàries que actuen com a mentors i mentores.

 

S’estima que a dia d’avui a Catalunya hi han acollides prop de 3100 persones sol·licitants de protecció internacional i refugiades (a juny de 2020). Per a que aquelles persones que ho desitgin, puguin establir una relació de mentoria amb un grup d’acollida, calen mentors i mentores que vulguin formar-se i fer aquest acompanyament. Per això us convidem a participar de la sessió informativa online que farem el proper dimecres 07 d'octubre a les 18h via Zoom, on es podran resoldre dubtes envers al Programa.

 

Enllaç directe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86281569551

 

Us animem a assistir-hi i a que convideu també aquelles persones del vostre entorn que creieu que poden estar interessades en participar-hi!

 

Atentament,


Tècnica de Mentoria de Persones Refugiades

Programa Català de Refugi

Comentaris