L'hort Jove!

Vols participar en l'Hort Jove!?

 Inscriu-te:@lokaldelavila   o envia un WhatsApp             

Recorda portar: 
  • Autorització signada:  menors - adults
  • Roba còmode
  • Molta aigua
  • Mascareta 
  • Gel desinfectant El projecte comunitari "L'hort Jove!" ve impulsat pel Lokal de la Vila i la Regidoria de Joventut de Santpedor, l'any 2021. L'ajuntament de Santpedor ha posat a disposició dels joves un hort municipal situat al carrer de les Arenes. 

El projecte està pensat per a joves, pretenent ser un espai intergeneracional involucrat en el món de l'horticultura i al treball col·laboratiu. 

Disposem de la dinamització i l'acompanyament de l'entitat "HORTS AMB FLOR" de Santpedor, els quals ens ensenyaran a cultivar les diverses taules de cultiu, promovent la cultura de la sostenibilitat i el foment d'un estil de vida saludable entre els joves de Santpedor.

Més enllà dels beneficis individuals que poden aportar els horts (benestar físic i psicològic, connexió amb la "natura", etc.), també poden ajudar a la millora de la cohesió social, reactivar la circulació de coneixements sobre agricultura entre la població jove, i promocionar els circuits curts alimentaris.

Els horts urbans posen sobre la taula la importància de  repensar com ens relacionem a escala urbana, què significa l'espai públic, com hem de consumir...


Elaborem un pla d'acció mediambiental del casal o de Santpedor?Recorda que per assistir és necessari la inscripció prèvia
És obligatori l'ús de mascareta
 


Vols veure que hem fet aquest 2021?

El nostre hort:

Llaurant el camp


Llaurant el camp i plantant algunes verdures.

Posant canyes a les tomaqueres.


Algunes de les nostres collites... 


Els nostres gira-sols...
Fumigant els gira-sols

El 16 de juny de 2021 ens va visitar el Canal Taronja!


Algunes visites xules!!
Comentaris