Punt Jove - PIJ

El Lokal de la Vila és l’equipament municipal destinat a cobrir les necessitats dels i les joves de Santpedor, un equipament de promoció social, i que gestiona tota la informació que pugui ser del teu interès (oci i lleure, treball, habitatge, mobilitat, voluntariat, associacionisme, formació, cultura, salut, i prevenció).

Programem conjuntament amb els Joves Units del Lokal un ampli ventall d’activitats, cursos i tallers al llarg de tot l’any, destinats als joves. Les activitats es publiquen als nostres canals de Facebook, Twitter i Instagram i a les 13 cartelleres municipals del poble.

Al Casal de Joves disposem d'una sala polivalent la qual és l'espai jove on es duen a terme moltes activitats de naturalesa molt variada (xerrades, tallers, cursos...). I la sala principal on trobaràs un referent i tota la informació que necessites saber, ordinadors amb connexió a internet, sofàs, un futbolí, un ping-pong, i molts jocs de taula.

El Lokal de la Vila és un servei obert, públic i gratuït que tens a la teva disposició de dimarts a dissabte de 15.30h a 20.30h. És un lloc de trobada on pots venir a fer els teus treballs de l’escola, cercar informació, assajar aquell ball que estàs preparant, participar en activitats programades per nosaltres o bé preparar les activitats que vols dur a terme amb els teus companys, ja sigueu un grup de carnaval, una associació o entitat, podeu assistir per passar la tarda i jugar a jocs de taula o a parlar amb la dinamitzadora entre molts d'altres temes.
En resum, som un servei per fer-te les coses una mica més fàcils.Si tens qualsevol dubte o necessites un cop de mà abans de prendre una decisió, vine o fes-nos arribar la teva consulta i t’informarem. També pots contactar amb nosaltres des d’aquesta web o per les xarxes socials.

Comentaris