La nova guia fem tec! Reiniciem! reconeguda com a bona pràctica



La Fundació Bofill ha inclòs la guia Reiniciem! com a pràctica de referència al document «Orientacions per a un escenari de possibles confinaments recurrents». Per la seva banda, DIXIT Girona (Centre de Documentació de Serveis Socials) - Fundació Campus Arnau d’Escala, la ha incorporat al «Recull de bones pràctiques professionals generades per entitats i administracions arran de la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19». [+]

Vinculat a aquest recull de bones pràctiques, el 17 de setembre vam participar a les «Jornades Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi. Compartim aprenentatges i bones pràctiques en l’àmbit social i sanitari», on vam explicar la guia Reiniciem!.

Les dinàmiques d'aquesta guia, per treballar amb adolescents i joves les experiències viscudes durant la situació de pandèmia, han rebut més de 4.000 visites des del mes de juny, en que va ser publicades, aproximadament la meitat de les quals durant el mes de setembre.

D’altra banda, el CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) va incorporar la guia fem tec! How ART you? al recull de «Casos de bones pràctiques» de l’informe «IC20 Factors que incideixen en la participació cultural de la gent jove de Catalunya».

Comentaris