Escena 25

Si t'agraden els espectacles de circ, dansa, concerts o teatre, no deixis passar l'escena 25!

Tens entre 18 i 25 anys? T'agraden els espectacles de circ, dansa, concerts o teatre? Doncs no deixis passar l'escena 25!


QUÈ ÉS ESCENA 25?

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats


A qui s’adreça? A joves entre 18 i 25 anys.

Qui l’organitza? Una aliança formada per teatres i sales de concerts de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura.

Quan s'obre la plataforma? Cada dia 25 i 26 de mes fins el mes de juny. La plataforma s'obre durant 48 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles del mes següent. És a dir, el 25 de març es podran comprar entrades pel mes d'abril. 

Els mesos d'octubre i novembre s'obre la plataforma perquè els joves d'entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s'ofereixen a la web a preus d'Escena25 (entre 5€ i 15€).

Quantes entrades puc comprar? Cada usuari pot comprar una entrada única per tants espectacles com vulgui. Només podrà repetir passats 6 mesos de la compra. 

Puc donar la meva entrada? Les entrades són personals i intransferibles. Sí que es pot reservar una entrada per a un amic, indicant la seva adreça de correu electrònic en el moment de compra. Aquest amic tindrà 24 hores per registrar-se i realitzar el pagament de la seva entrada.

Es poden fer canvis d'entrades? Un cop realitzat el pagament no es podran fer canvis ni cancel·lacions.

Quan puc recollir la entrada? Una hora abans que comenci la funció. En el cas del Liceu, amb 48 hores d’antelació.

Quin és el meu seient? El seient assignat no és coneixerà fins a presentar les entrades a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció. 

Si vaig amb un amic, podré seure amb ell? Sí. Quan arribeu al teatre dieu les persones que voleu seure juntes.

I si vaig amb un acompanyant de +25? En el cas de voler anar amb un acompanyant de +25 realitzeu la compra de la seva entrada en el teatre corresponent i expliqueu el cas.

Com he de portar la entrada? Cal presentar l'entrada impresa en paper o al mòbil a les taquilles del teatre el dia de la funció.

Si tinc NIE, què he de fer? Et recomanem que et registris abans dels dies 25. Envia'ns un mail amb les teves dades: nom, cognom, NIE, codi postal, correu electrònic i data de naixement i et registrarem. 

 

Mes informació a: https://www.escena25.cat/

En cas d'incidència contactar amb info@escena25.cat 


Comentaris