Emergència climàtica. EN PARLEM?

 EMERGÈNCIA CLIMÀTICA: L’ULTIMÀTUM DEL MAR (CAPÍTOL 1)

Es tracta d’un documental que forma part del “30 minuts” de Tv3. Està dividit en dues parts, i en aquesta primera podrem veure els impactes del canvi climàtic sobre el litoral català i les seves conseqüències socials. Normalment, quan veiem documentals sobre el canvi climàtic, ens ensenyen els efectes i les conseqüències en l’àmbit global, així que aquest documental ens ajudarà a tenir una perspectiva més local i realista.

Disponible a les següents plataformes: Tv3 A la Carta.



EMERGÈNCIA CLIMÀTICA: EL CRIT DE LA TERRA (CAPÍTOL 2)

Aquesta és la segona part del documental del punt anterior. Si en el capítol 1 ens han ensenyat els efectes i les conseqüències que té el canvi climàtic a la zona litoral de Catalunya, en aquest capítol podrem veure la mateixa problemàtica que genera la crisi climàtica a les comarques interiors del país i als Pirineus catalans.

Disponible a les següents plataformes: Tv3 A la Carta.



Així doncs, entre tots i totes hem de prendre una major consciència del perill que representa l’Emergència Climàtica i de com actuar a favor de la preservació i el manteniment del Medi Ambient del nostre planeta.


Les petites accions individuals poden sumar i que de manera col·lectiva tenim molta força per reaccionar davant l’emergència i lluitar contra el canvi climàtic.


💭Què en penses de la crisi climàtica? 

Quines accions fas per lluitar contra el canvi climàtic?

Com creus que pots col·laborar? Tens propostes? 


👇Deixa el teu comentari!!


Comentaris