Avui el Lokal obra les portes!!

Hola a tothom!!

Avui 25 de novembre de 2020, a les 15.30h, el Lokal de la Vila torna a obrir les portes  com a espai de trobada després de la segona onada de pandèmia de la Covid-19.

Estem molt contents de poder tornar a obrir en un dia tan significant com avui, el dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Aquesta tarda esdevindrà un dia per recordar per totes i tots, de retrobaments, somriures, converses, partides infinites al ping pong, crits i debats en les partides de Catan i tots els altres jocs de taula que tant ens agraden... per fi podem tornar al nostre espai! On podem ser nosaltres mateixos per expressar, proposar, decidir i executar!! Avui a les 15.30h aquest desig es complirà! Ens veiem a la tarda!!

Recordeu que és obligat portar la mascareta ben ficada durant tota l'estona al casal i es demana, si us plau, regular les entrades i sortides a l'espai. És molt important que es mantingui la distància de seguretat de 2 metres tota l'estona tan dintre com fora del Casal! NO ES POT MOURE DE LLOC EL MOBILIARI DEL CASAL PER PODER ASSEGURAR LES DISTÀNCIES I L'HIGIENE. Podeu acabar de consultar totes les normatives aquí.

  • A partir d'avui, fins a nou canvi,  durant els tallers i cursos que es dugin a terme a l'espai del casal, aquest romandrà tancat de cara al públic. Totes les activitats són amb inscripció prèvia. 

Comentaris