El futur #PlaNacionaldelaJoventut necessita la teva #MiradaJove

El futur #PlaNacionaldelaJoventut necessita la teva #MiradaJove sobre els Serveis Juvenils. Des d’avui i fins el proper dia 14 de gener de 2022, ens la pots fer arribar gravant-te en un vídeo responent les preguntes que et proposem en funció del teu perfil.  

 

Com ho faig? 

 

 Identifica a quin perfil correspons:  

#ProfessionaldeJoventut 

#EntitatJuvenil 

#ResponsablePolítica 

#Agent Educatiu 

#Jove 

 

 Grava’t en un vídeo curt tot responent a cada pregunta que et plantegem. Et facilitem una petita guia per posar-t’ho molt fàcil i fer lluir la teva mirada 😊 

 

Comparteix el teu vídeo a través del següent formulari.   

 

Preguntes 

 • Per a #Tothom 
 • Actualment tenim espais i serveis joves molt diversos (oficines joves, punts d'informació, espais i casals de joves, serveis de suport          acadèmic, etc.). Per a què han de ser útils els espais o serveis juvenils d’arreu del territori? 
 • Si ets #ProfessionaldeJoventut o #EntitatdelTerritori 
  En els espais i serveis juvenils els i les professionals són essencials, però sovint s'afirma que no teniu prou reconeixement. Així doncs, com avancem en el reconeixement dels i les professionals de joventut?  
 • Si ets #ResponsablePolítica 
  Quin paper han de tenir les i els joves en els espais i serveis juvenils per a què aquests es converteixin en serveis essencials de la comunitat? 
 • En els espais i serveis juvenils els i les professionals són essencials, però sovint s'afirma que no tenen prou reconeixement. Cal avançar en el reconeixement dels i les professionals de joventut? Com es pot fer?  
 • Si ets #AgentEducatiu 
 • Com podem establir aliances i cooperació entre els diferents agents educatius que treballem amb joves?  
 • Si ets #Jove 
 • Quin paper heu de tenir les i els joves en els espais i serveis juvenils per a què aquests siguin encara més propers i treballin millor amb i per a vosaltres? 

 

Què en farem? 

 

Amb tots els vídeos rebuts, farem un resum audiovisual que aplegui el màxim de veus possibles i el traslladarem al Congrés de la Joventut de Catalunya del proper mes de març. 

 

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb La Chincheta–Comunicació, entitat responsable de les activitats de l’eix 6 Res Pública, a través del correu electrònic:  DEMANA EL MAIL PER PRIVAT!!

Comentaris