Convocatòria de l'ajut a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats de lleure educatiu

 

Finalment ja tenim les bases de la convocatòria de l'ajut a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats de lleure educatiu que preveu el capítol III del Decret llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social, d'acord amb les previsions que consten a l'annex.

 

Pot ser beneficiària d'aquest ajut econòmic extraordinari la persona de la unitat familiar que formuli la sol·licitud i que compleixi els requisits de l'apartat 3 d'aquest annex. Els infants, adolescents i joves de 3 a 17 anys que convisquin en la unitat familiar per als quals se sol·licita l'ajut són les persones beneficiàries no sol·licitants.

 

A partir de demà a les 8.00 hores ja es poden presentar les sol.licituds . El termini estarà obert fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació i, com a màxim, fins a les 15:00 hores del 14 de setembre de l'any 2020. 

 

El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya  i aquest formulari específic de la convocatòria és el que s'ha d'utilitzar per presentar la sol·licitud.

Comentaris