Comença el Joc del Killer!

Dins de la programació de la festa d'Aniversari del Lokal de la Vila, aquest dilluns dia 6 de novembre començarà el Joc del Killer 2017.

Totes les persones interessades han d'apuntar-se amb la butlleta d'inscripció o bé venint al Lokal de la Vila. Us deixem les bases d'aquest any, atenció que hi ha alguns canvis!

Comença el Joc del Killer 2017!

INSTRUCCIONS DEL JOC DEL KILLER
El Killer és un joc de ficció on tots els participants tenen una doble missió: assassinar un jugador (la víctima) i evitar ser assassinats per un altre (el botxí). D’aquesta manera tothom és assassí i possible víctima simultàniament.
El joc és conduït per la Marta i el Ferran del Lokal. Ells fixen les normes del joc i abans de començar distribueixen a cada participant una fitxa amb les dades de la seva víctima. Són la màxima autoritat dins del joc i podran ajustar la normativa i resoldre petits conflictes que puguin anar sorgint. Aquest joc se sap quan comença però no quan s’acaba, ja que els assassinats transcorren durant la vida quotidiana (al carrer, botigues, sortida de casa…). No es pot mai abaixar la guàrdia! Guanyarà aquell/a  participant que aconsegueixi ser l’últim supervivent del joc.
Data de inici del joc: Dilluns 6 de novembre de 2017.
Tots els participants hauran de venir aquest dia abans de les 19h, ja que es repartiran les fitxes de les víctimes. A partir de les 19h comença el Killer!
El guanyador o guanyadora del Killer serà la persona que mati a més persones i guanyarà un sopar per a dues persones en un restaurant de Santpedor.
Com inscriure’s?
Per participar al joc cal omplir la butlleta d’inscripció que trobaràs al Lokal o al punt del pati i entregar-la al mateix lloc.
La data límit d’inscripció serà el dilluns 6 de novembre a les 17:30h.
Els participants han de tenir entre 12 i 30 anys.
Com es pot matar?
El 6 de novembre cada jugador rebrà la fitxa de la seva primera víctima, i caldrà portar-la sempre a sobre. En cap cas la podeu perdre! Es pot matar:
  • Apunyalant: punxant la pastanaga entre el coll o al cul (no valen ni extremitats ni el cap). En cas de que es trenqui la pastanaga no valdrà i l’assassí morirà. En el cas que la víctima porti armilla del cotxe no morirà ni la víctima ni l’assassí.
  • Escanyant: amb un tros de paper de vàter s’ha d’envoltar i trencar només al coll de la víctima. En cas de trencar-se en una altra part del cos l’assassí morirà.
  • Perforant: pintant-se les ungles de color vermell i agafant el braç descobert a la víctima. En el cas de tenir el braç cobert no mor ni un ni l’altre.
  • Estabornit: l’assassí ha de tirar un coixí (mides mínimes de 40 x 40 cm) al cap de la víctima. Si no cau al cap l’assassí morirà.
  • El petó de la mort: pintant-se els llavis de color vermell li has de donar un petó a la galta de la víctima. En cas de fallar no passarà res!
En tots els casos és recomanable que hi hagi un còmplice per fer més vàlida la mort. I l’armilla del cotxe només et salva en el cas de l’apunyalament.
Que passa quan hi ha un assassinat?
Si mates a la teva víctima, després li has de ensenyar la fitxa i el mort ha de verificar que no t’hagis equivocat de persona. Aquesta persona t’ha de donar la fixa que porta a sobre i te l’has de quedar. Així ja tindràs una nova víctima per matar. Cada assassí ha de guardar tots els papers de tots els assassinats i, quan mori, entregar-los al Lokal per poder saber qui serà el guanyador.
L’assassí ha d’enviar un mail explicant la necrològica de la seva víctima (On? Quan? Com?, ...?). Aquest missatge serà publicat al Blog del Lokal (http://lokaldelavila.blogspot.com.es/) i aquest s’actualitza cada tarda. Esteu atents!!
També pots venir al Lokal de la Vila i explicar-nos-ho en viu.
Fins que l’assassí no comuniqui la mort de la seva víctima no pot tornar a matar la pròxima víctima.
Coses importants:
El jugador que no ha comès cap assassinat en dues setmana quedarà eliminat per inactivitat. Els organitzadors li comunicaran la seva expulsió del joc.
Si algun jugador viu vol abandonar el joc ho haurà de comunicar als organitzadors.
No es pot assassinar: a l’institut, a dins de casa de la víctima i al Lokal de la Vila.
Només es pot matar a una persona diària (en cas de matar-ne dues no valdrà).
  • Qualsevol aspecte no contemplat en aquestes bases serà resolt per l’organització del Killer.
Abans d’inscriure’s és obligatori llegir-se tot el tríptic

 
Omplir les dades i portar al Lokal de la Vila abans de dilluns!

Comentaris