VALORACIÓ DE SETMANA JOVE

Aquest any, setmana jove ha tingut alguns canvis. El primer és que hem unit dos municipis creant setmana jove de Santpedor i Castellnou, perquè hi ha molt joves de Castellnou que es mouen pel poble de Santpedor. A més, aquest any tenim tècnic compartit entre els dos municipis i així també hem pogut fer activitats en altres espais que disposen el municipi de Castellnou, creant una setmana més enriquidora, a més a més aquest any també s’ha canviat de dates, normalment era al maig, i aquest any ha estat a l’abril.
Deixant de banda aquests canvis, a la setmana jove hem incorporat noves activitats com ara: una baixada d’andròmines de Castellnou fins a Santpedor, realitzant una prova puntuable pel campionat de Catalunya, hem canviat el típic concert per un concurs de grups de música, on es van presentar 16 grups de música jove del Bages.
D’aquests 16, 5 grups van passar a la final i van tenir la oportunitat de tocar a Cal Llovet, on el públic va poder votar el guanyador final.
Una altra novetat d’aquest any és que hem incorporat una sortida a la pista de gel del FCB a Barcelona.
A part d’aquestes activitats hem fet activitats de lleure i esportives habituals en altres setmanes joves com ara un futbolí gegant, futbol, bàsquet, vòlei, activitat a la Tanca, jocs de taula, escalada, ...
Hem tingut molta sort perquè el temps ens ha respectat tota la setmana i hem pogut fer tots les actes sense cap inconvenient.

Comentaris