Propostes ConfinamentPROPOSTES DURANT EL CONFINAMENT:


Activitats:
 • Agafa el mòbil, fica la càmera, enfoca un punt del cel  i fes un viatge per les constel·lacions.
 • O descarrega Start Walk 2 . El plenatari en espai i temps real.
 • Jocs Softcatalà:
  • Lletrix: Letrix és una divertida combinació de jocs per a totes les edats, amb opció multijugador, diverses maneres de joc i dificultat. En el primer tipus, l’objectiu del joc és anar construint paraules amb les lletres que van apareixent, però cal donar-se pressa i pensar ràpid, abans que la pantalla s’ompli de lletres. En el segon tipus, has de fer caure els blocs numerats de forma ordenada construint les paraules adequades … abans que el temps s’esgoti! 
  • Factorio (Baixa'l): és un joc en el qual cal construir i mantenir fàbriques. Podeu minar recursos, fer recerca tecnològica, construir infraestructures, automatitzar la producció i lluitar contra enemics. Heu de fer servir la imaginació per dissenyar la vostra fàbrica: combinant diferents elements en estructures enginyoses, aplicant les vostres habilitats administratives per fer-la funcionar i finalment protegir-la de criatures a les que no els acabeu de caure del tot bé.
  • X-moto (Baixa'l): és un emocionant joc de plataformes en 2D, on la física juga un paper molt important. Us caldrà controlar la moto fins al límit si voleu acabar els nivells més difícils. Hi ha centenars de nivells contribuïts pels propis usuaris, i podeu intentar entrar al rànquing de millors temps a nivell mundial.
  • Scrabble 3D (Baixa'l):  és un joc tipus Scrabble molt personalitzable. No només permet l’escrable clàssic i superescrable, també permet partides amb un tauler 3D i taulers personalitzats. Podeu jugar en local contra l’ordinador o connectar a un servidor de partides per trobar altres jugadors.
   Podeu jugar-hi en català, alemany, anglès, àrab, eslovac, espanyol, finès, francès, gaèlic escocès, gaèlic irlandès, grec, hebreu, italià, neerlandès, romanès, rus i suec.
  • RRRummy (Baixa'l): és un programa per jugar a jocs de taula basats en el conegut Tile Rummy (Rummikub), amb moltes variants i alternatives totalment configurables, es juga usant cartes (baralla francesa) o fitxes numèriques. Es pot jugar de forma Local, contra el programa (jugadors virtuals), o jugar On-line contra d’altres persones (màxim 4 jugadors per taula).
  • PECES (Baixa'l): El programa PECES us permet jugar al tradicional Tangram, joc d’origen xinès. Consisteix en construir figures amb unes peces poligonals.
Formació en línia:
Guies:

Ocupació:

Assessoria:

Per més informació:

Comentaris