VINCLES PER LA DIVERSITAT: Relats de confinament Castellnou i Santpedor

El divendres 17 de juliol de 2020 algunes joves del Lokal de la Vila de Santpedor vam viure l'experiència de participar en el taller de Vincles entre els joves de Castellnou i Santpedor.

 

El projecte «Vincles per la diversitat» a la comarca del Bages durant l’any 2020 s’ha centrat en promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col•laboració, la cohesió i el respecte a la diversitat entre un grup de persones diverses i que viuen al mateix municipi.

La crisi sanitària a causa de la pandèmia del Covid-19 ens ha fet revisar els objectius de les sessions i per tant, ens hem centrat en: - Conversar sobre com hem viscut el confinament (com ens hem sentit, en qui ens hem recolzat, a qui hem trobat a faltar, què hem après, etc). - Elaborar “Relats de confinament” que expressin les experiències de cada persona (vídeos, dibuixos, escrits, collages, manualitats). - Compartir els “Relats” amb altres grups del municipi i la comarca. Als municipis de Santpedor i Castellnou de Bages ha participat el grup Casal de Joves el Lokal de la Vila. Dinamitzador: Rodrigo Prieto Coordinació: Elena Caballé i Sam Blàzquez Més informació: https://vinclesperladiversitat.org/


Vídeo comarcal:


Aquest vídeo recull una síntesi de tota la campanya realitzada als municipis participants de la comarca entre els mesos de febrer i octubre: Artés, Castellnou de Bages, Manresa, Navàs, Sallent, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i Sant Vicenç de Castellet.


Moltes gràcies Alex, Leila i Lena per participar!!!!

Comentaris