I tu, com et veus?


Després de reflexionar sobre diverses vivències personals, el grup de corresponsals de la Kaserna van decidir treballar l'autoconcepte la imatge que construïm de nosaltres mateixos/es, i la manera com aquest influeix en la nostra autoestima. Es va iniciar una campanya amb l’objectiu de reflexionar sobre la imatge física, psicològica, social, etc. d’un mateix/a i la repercussió que aquesta té en el seu dia a dia.

Amb el lema “No hi ha millor reflex que el que projectes de tu mateix/a”, el grup de joves va organitzar la “Jornada dels Corresponsals” en la qual, a més d’organitzar actes aprofitant l’arribada de l’estiu, hi va haver un cinefòrum sobre la pel·lícula “Little Miss Sunshine”.

Durant una de les activitats, el jovent de la ciutat podia enviar missatges positius a la resta de joves. Es van preparar uns miralls on es podien escriure, lliurement, missatges relacionats amb la campanya. D’aquestes activitats se’n va fer un recull de vídeos, i a continuació podeu veure el muntatge final que han publicat:

Comentaris